“De sfeer is prettig en het is altijd gezellig. We zijn echt een team.”

“De sfeer is prettig en het is altijd gezellig. We zijn echt een team.”

Soms doet een verandering je beseffen waar je echt blij van wordt. Dat weet onze collega Demi als geen ander. In 2021 verliet ze OPEN32 voor een andere baan, om in 2023 weer terug te keren. Maar wel in een nieuwe functie én op een andere plek.

“Tijdens mijn opleiding retail management liep ik stage in de winkel in Doetinchem,” vertelt Demi. “Dit beviel zo goed, dat ik na afronding van mijn stage in de weekenden bleef werken. Na ongeveer twee jaar nam ik ontslag en ben ik gaan werken als store manager bij een ander bedrijf.”

Terug van weggeweest

Demi en haar nieuwe baan bleken helaas geen perfecte match. Demi legt uit: “De werkzaamheden pasten niet helemaal bij mij en de werktijden bleken anders dan gedacht.” Tegelijkertijd besefte Demi dat ze wel in retail wilde blijven werken, omdat daar haar interesse lag. “Ik had zo’n fijne tijd gehad bij OPEN32, dus terugkeren was een logische keuze. Op dat moment kwam de functie van receptioniste op mijn pad.”

“Ik had zo’n fijne tijd gehad bij OPEN32, dus terugkeren was een logische keuze.”

Ondanks dat Demi er even uit was, voelde ze zich op kantoor direct weer op haar plek. “Ik vond het heel leuk om bekende gezichten terug te zien,” vertelt ze. “De sfeer is prettig, het voelt warm aan en het is altijd gezellig. We zijn echt een team.”

Een belangrijke schakel

In haar huidige functie heeft Demi veel verschillende taken. Zo begint ze de dag meestal met het checken van haar mailbox en het doorzetten van updates. Daarnaast houdt ze zich onder andere bezig met personeelszaken, voorraden, vragen over POS-materiaal en acties vanuit marketing. Ook regelt Demi alle randzaken bij vergaderingen en voert ze administratieve werkzaamheden uit. “Eigenlijk ben ik de schakel tussen de winkels en alle afdelingen van OPEN32. De ervaring die ik eerder heb opgedaan in de winkel komt nu dus heel goed van pas.”

“Ik ben de schakel tussen de winkels en alle afdelingen van OPEN32.”

Betrokkenheid en werkplezier

Naast de variatie in werkzaamheden zorgt, ook de grote mate van onderlinge betrokkenheid zorgt ervoor dat Demi plezier heeft in haar werk. “Collega’s komen vaak even een praatje maken, waardoor ik veel meekrijg van wat er allemaal speelt”, zegt Demi. “Elke dag leer ik meer over retail en wat er allemaal bij komt kijken. Op kantoor zijn we bezig met alles achter de schermen en dat vind ik heel interessant.”

Ontdek en ontwikkel jouw talent bij OPEN32

Bij OPEN32 ben je onderdeel van een hecht team waar passie en werkplezier centraal staan. We vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en je talenten bij ons kan ontdekken en ontwikkelen. Bekijk hier alle vacatures en sluit je aan bij dé multibrand store voor mannen en vrouwen.