“Voor mijn werk reis ik door het hele land”

“Voor mijn werk reis ik door het hele land”

Het blijft bijzonder: collega’s die al jaren bij ons werken. Ooit gestart in de winkel of op kantoor, flinke stappen gemaakt en doorgegroeid - maar nooit uitgeleerd. Melvin is daar één van. Maar liefst 16 jaar geleden werd hij filiaalmanager van de winkel in Woensel. Inmiddels is hij heel wat ervaringen rijker en deelt hij zijn kennis met collega’s door het hele land.

Werk aan de winkel

In zijn eerste jaren heeft Melvin afwisselend als filiaalmanager en visual merchandise coördinator gewerkt. Hierdoor deed hij vóór en achter de schermen veel ervaring op. In zijn huidige functie werkt hij vaak maar een dag op kantoor en is hij de rest van de week op pad. “Het grootste gedeelte van mijn werk bestaat uit het trainen van collega’s in de winkels. Daarnaast help ik ze met werkzaamheden in de winkel, zoals het inhangen van nieuwe collecties of stroomlijnen van een verbouwing.”

“Diversiteit vind ik het leukste aan mijn werk. Geen enkele werkdag is voor mij hetzelfde.”

Hoe afwisseling en orde hand in hand gaan

Omdat Melvin op veel verschillende plekken werkt, voelt elke dag anders. "Afwisseling vind ik het leukste aan mijn werk. Ik heb te maken met veel verschillende mensen op kantoor en in de winkels. Geen enkele werkdag is voor mij hetzelfde.”

Ondanks de afwisseling in zijn werk, ervaart Melvin wel een grote mate van structuur. “Bij OPEN32 weet ik precies wat ik kan doen. Dat is fijn, want ik houd van orde.”

“OPEN32 voelt als een grote familie waar je altijd welkom bent.”

Een welkome familie

Als we Melvin vragen de sfeer bij OPEN32 te omschrijven, antwoordt hij enthousiast: “De sfeer is echt geweldig. In de winkels en op kantoor werken hele lieve mensen die heel open naar elkaar zijn. Het voelt als een grote familie waar je altijd welkom bent.”

Ontdek en ontwikkel jouw talent bij OPEN32

Bij OPEN32 ben je onderdeel van een hecht team waar passie en werkplezier centraal staan. We vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en je talenten bij ons kan ontdekken en ontwikkelen. Bekijk hier alle vacatures en sluit je aan bij dé multibrand store voor mannen en vrouwen.