OPEN32 ziet potentie van medewerkers en investeert in ambities

“OPEN32 ziet potentie van medewerkers en investeert in ambities”

Zo’n zeven jaar geleden startte Roban als assistent filiaalmanager bij OPEN32 in Doetinchem. Vanaf het begin had hij de ambitie om door te groeien en greep hij alle kansen aan om dit waar te maken. Zo dook hij opnieuw de schoolbanken in en vervulde hij verschillende functies. In dit interview lees je hoe hij zich bij OPEN32 ontwikkelde en wat hij zo leuk vindt aan zijn werk.

“In mijn eerste functie als assistent filiaalmanager vond ik het geweldig om alleen bezig te zijn met verkoop en de winkel,” vertelt Roban. “Ik was ervan overtuigd dat ik door wilde groeien tot regiomanager. Focussen op de winkels, verkoop en KPI’s sprak me heel erg aan. Maar op gegeven moment besefte ik me dat ik meer wilde betekenen voor het bedrijf.”

Ambities waarmaken

Om een andere richting op te kunnen, startte Roban de studie Modestyling en Fotografie aan de Vogue Academy in Amsterdam. Daarbij bleef hij fulltime werken. “Werken naast mijn studie was zwaar, maar ik wist waar ik het voor deed. OPEN32 geloofde in mij en heeft het deels mogelijk gemaakt dat ik deze studie kon volgen. Ze hebben echt geïnvesteerd in mijn ambities.”

“OPEN32 geloofde in mij en investeerde in mijn ambities.”

De overstap naar het hoofdkantoor

Nadat Roban zijn studie afrondde wilde hij graag aan de slag op het hoofdkantoor. Om uit te zoeken welke functie het beste bij hem paste, werkte hij op verschillende afdelingen. “Eerst op de afdeling styling, daarna op de afdeling fotografie. En daar zag ik mezelf wel werken.”

Van allround fotograaf groeide Roban door tot content producer. In deze rol stuurt hij de fotostudio aan en creëert hij content voor de online uitingen en de winkels. Daarnaast houdt hij zich bezig met de productie en conceptontwikkeling van de campagnes.

Het belang van de werksfeer

Ondanks dat Roban zichzelf nooit op een kantoor zag werken, zit hij bij OPEN32 helemaal op zijn plek. “De sfeer op kantoor is heel gezellig. Ik heb veel leuke collega’s en het voelt als een grote familie. Als ik hier ‘s ochtends binnenkom, vind ik het super leuk om iedereen goedemorgen te zeggen en een praatje te maken.”

“Ik vind het belangrijk om getriggerd te worden en de ruimte te krijgen om nieuwe dingen te creëren."

Natuurlijk is gezelligheid niet de enige vereiste voor werkplezier. Als we Roban vragen wat hij belangrijk vindt op de werkvloer, hoeft hij niet lang na te denken: “Eerlijkheid en openheid. Als er feedback is op mijn werkzaamheden, wil ik dat horen, want dan kan ik mezelf blijven ontwikkelen. Daarnaast moet er uitdaging zijn. Ik vind het namelijk heel belangrijk om getriggerd te worden en de ruimte te krijgen om nieuwe dingen te creëren. En dat gebeurt hier."

Ontdek en ontwikkel jouw talent bij OPEN32

Bij OPEN32 vinden we het belangrijk dat je je gewaardeerd voelt. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en krijg je de ruimte om jouw unieke talenten te ontdekken en ontwikkelen. Bekijk hier alle vacatures en sluit je aan bij dé multibrand store voor mannen en vrouwen.