Een creatief carrièrepad

Dat carrières zich niet altijd volgens het boekje ontwikkelen, bewijst Timion. Hij was pas twintig en net klaar met zijn opleiding toen hij bij OPEN32 aanklopte. Omdat de jonge creatieveling zijn passie voor mode en vormgeving graag verder wilde uitzoeken, startte hij met een gemixte functie: drie dagen per week in de winkel, twee dagen in het Visual Merchandise team op kantoor. Inmiddels werkt hij al 8 jaar bij OPEN32, waarvan de laatste jaren als fulltime marketeer. Hoe Timion werken bij OPEN32 ervaart lees je hier.

Timion: “Bij OPEN32 is er veel ruimte voor overleg en wordt er meegedacht met jouw wensen. Dat blijkt wel uit het feit dat ik de kans kreeg om een dubbele functie te vervullen.” Voor Timion was dit de ideale manier om te ontdekken waar hij verder in wilde groeien. “Na een tijdje besloot ik toch voor een fulltime functie als Visual Merchandiser te gaan. Een super goede keuze, want hier haalde ik echt plezier uit,” vertelt Timion. Na 5 jaar verantwoordelijk te zijn voor de regio midden Nederland, was het tijd voor een nieuwe stap. “Ik kwam tot het besef dat ik mijn creativiteit ook op een andere manier wilde ontwikkelen binnen OPEN32. Minder met mijn handen, en meer met mijn hoofd.”

“Bij OPEN32 is er veel ruimte voor overleg en wordt er meegedacht met jouw wensen.”

Een nieuwe kans

De voorzichtige overstap naar het Marketing team paste goed bij deze wens. “Opnieuw werkte ik twee dagen in het ene team, en drie dagen in het andere. Dat waren ze inmiddels wel van mij gewend,” grapt Timion. Na enkele maanden ging hij overstag en besloot zich fulltime op marketing te storten. “In het begin focuste ik vooral op social media. Daarna heb ik me verder verdiept in andere kanalen en stroomde ik door richting allround marketeer. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding van de externe merken en de visuele vertaling van zowel instore en online. Daarnaast zorg ik dat de doorvertaling van grote projecten en campagnes goed verloopt.”

Variatie op de werkvloer

Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak is Timion erg gegroeid. Inmiddels heeft hij een functie gecreëerd met veel afwisseling en waar hij zijn creativiteit in kwijt kan. “De ene dag sta ik in de fotostudio, de andere dag ontwerp ik een banner voor de website of werk ik aan een grote tv-campagne. Het leukste hieraan is dat het werk ook echt terug te zien is. Daar krijg ik super veel energie van.”

“De afgelopen acht jaar bij OPEN32 heeft me veel goeds gebracht.”

Dynamische sfeer

Niet alleen in zijn werkzaamheden, maar ook in zijn omgeving ervaart Timion die dynamiek. “Bij OPEN32 heerst een jonge, dynamische sfeer. Het is een familiebedrijf en zo voelt het ook. Iedereen kent elkaar en kan bij elkaar naar binnen lopen. Dat voelt niet alleen goed, maar heeft me de afgelopen acht jaar ook veel goeds gebracht.”

Ontdek en ontwikkel jouw talent bij OPEN32

Bij OPEN32 ben je onderdeel van een hecht team waar passie en werkplezier centraal staan. We vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en je talenten bij ons kan ontdekken en ontwikkelen. Bekijk hier alle vacatures en sluit je aan bij dé multibrand store voor mannen en vrouwen.